Betaling
De volgende snelle, gemakkelijke en veilige manieren om te betalen zijn beschikbaar:
 
IDEAL

Met iDeal kun je makkelijk en veilig je online aankopen afrekenen via je eigen bank. Direct betalen met iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, KNAB, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.
 
Maestro
 

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. In veel Europese landen is het mogelijk om online via Maestro te betalen. Dit is veilig en werkt eenvoudig. Met Maestro gebruikt u uw betaalpas als creditcard. Het verschil is dat bij een betaling via Maestro het geld direct van uw rekening wordt afgeschreven en bij betaling met een creditcard pas aan het eind van de kalendermaand waarin de aankoop wordt gedaan. Om via Maestro online te kunnen betalen heeft u een 12-cijferig kaartnummer nodig. Dit nummer wordt door de Nederlandse banken nog niet aan  klanten verstrekt. Daardoor is het voor Nederlandse houders van een betaalpas nog niet mogelijk om online via Maestro te betalen. 

Apple Pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, apps en ook in onze webshop. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.

Verzending

De bestelde foto's worden digitaal in hoge resolutie aangeleverd na de shoot. Dit gebeurt middels wetransfer.com. Hiermee verstuur je makkelijk en snel digitale documenten via de mail. Verdere afstemming wordt onderling met de klant besproken.